Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sasa to sto je Zombi radio nema veze sa pustanjem ulja napolje.
kao što sam i rekao težak do bola ali svi oni koi nemaju original češku kabinu kao ja skinu krov koi je u principu samo lim koi se drži na par šrafova i stave ili gredu ili bilo šta drugo okače flašencug i ide bez problemaimaš dve gumice i kariku a može biti i ventil ali ventil može i da se našteluje zamena nije komplikovana skine se kompletan da kažem pod sa sve sedištem i tada dođeš do poklopca hidraulika odviješ sve šrafove ( i pazi gde je koi bio jer nisu svi iste dužine ) i pre nego skineš poklopac otpustiš dva šraša noja drže cilindar hidraulika ona su ti od gore ( jer ti je lakše odviti ih pre nego što skineš poklopac hidraulika )kad skineš poklopac koi je težak kao tuč videćeš ima samo još jedan šraf da se skine i ceo cilindar je dole možda ovako deluje komplikovano ali u principu nije
pa odbravis kuku malo spustis,na nju stavis ovo oko,a tamo gde imas dve rupe ka napred odozdo obuhvate kuku a sa gornje strane ide neki bolcn.Ovo je naravno samo za automacku kuku produzetak.ja je imam ali nikad nisam stavio,ne znam cak ni kako...