Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zombie,ajde uslikaj taj deo,ublazivac prednje vuce,i napisi koja mu je tacno namena,kao i njegova ugradnja kako izgleda.Kupio sam danas ublaživač za prednju vuču sa flašicom pa me zanima koje ulje tu treba da se naspe, vidio sam u uputstvu za održavanje (na češkom nažalost) da treba da se naspe 0.6L ulja ali ne piše kojeg . Zna li neko šta se tu sipa?
Ja sam letos radio 8011 isto Mahle a cini mise da je mera bila 112.8070 din po rupi.Fi 110mm
Da zbog bolcni,rukom ih malo udarim i udju kad je vruc klip.Palite klipove da bi ušli bolcnovi ili?
Da zbog bolcni,rukom ih malo udarim i udju kad je vruc klip.
kristal ja mislim da su svi Crystali na 110,ne garantujem ali tako mislim.
Kada kazes sesti,da li mislis na prvi do kabine?ako je tako onda najverovatnije nisi imao cirkulaciju vode u sistemu-kako je bio uradjen dihtung glave na mestima gde prolazi rashladna tecnost?Pogresio si sto nisi uzeo sklopove za turbo verziju...a razlika u ceni nije velika.8070 din po rupi.Fi 110mm