Pavel K
Član
[video=youtube_share;RfEP-XCEQuY]http://youtu.be/RfEP-XCEQuY[/video]
Evo je bandera
Evo je bandera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A otkud znam i ja, islo je lepo na rotore mi nije nakupljao, a sto se dzombica tice to je samo na uvrainama, a napred nije tako napred je super uradjeno. Slikacu sutra malo lepse pa cu okaciti.
To bude na uvratinama zbog vece izgazenosti zemlje i sporijeg kretanja spremaca, u njivi je sigurno dosta lepse
pa netreba biti ni kao pesak jer ako udari neka kiša biće dobra kora i eto problemaE bas tako na uvratinama je malo losije, a u njivi je ko pesak.
Komso dve godine ti pricam da je barem za nasu zemlju duplo bolje zatvoriti u jesenEvo sta mi se desilo zatvorio sam brazdu u martu,lakom drljacom odlicno se uradilo,ali sad za setvu kad udje spremac vadi napolje mokru zemlju odnostno grumenje kao pesnice,koja zasusi za dva sata na +27,Jedina opcija mi je bila da radim lakom drljacom napravio sam setveni sloj od nekih 5 do 7cm rastresitog zemljista,a u dnu je vlaga seme je polozeno u taj deo sutra valjanje i ako bude kise nema jeda.Ali definitivno u jesen zatvaranje,posle u prolece bacim vestak jedan prohod spremacem i setva ili cak laka drljaca iznenadio sam se kako je napravila posao u mom slucaju..........eto i drljaca ume da posluzi.