Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako nekom treba tu sam da vam donesemStvarno nema bandere, možda ju Pavel podrljao i odneo kući, sledeći put će možda brazdu da zatvara sa banderom
Ja mislio ono gore na slici da je već jednom pripremljeno.Majstor za drljanje po tanjiru,jer od drljanja po njivama nema nista za danas. Juce se taman moglo,kad ono prc pala kisa nocas da dosoli od gore.
Toliko o zatvaranju brazde...ko god je to uradio kod nas,hm...recimo da nije uradio sebi samom dobro...dobar deo atara pliva,pa sracunajte sta biva sa takvom njivom podosta usitnjene strukture,a voda se ispusta vec danima...posle povlacenja vode bice beton vrlo verovatno.
Uploaded with ImageShack.us
Jel neko bacao mozda one kuglice za zadrzavanje vlage?
Znas kako kad orem fergusonom a posto nemam obrtac za njega uvek orem na jednu stranu pa otvorim desna vrata i kad vidim neku veliku dzombu udarim je nogom par puta na brzaka,zato je tako ravno.Ja mislio ono gore na slici da je već jednom pripremljeno.