Zatvaranje zimske brazde

Da sada imanje prođe sa kombajnom kroz selo da li bi vi išli sa vašim da vršete žito?

I Delta je juce spremala za repu,ja znam kad god sam uradio drljanje,oranje...i to frisko uvati kisa da je to sex,armirana ploca....a u ove nove tehnologije se nerazumem.

Bolje da ste bacali vestak po njivi i cekali da se prosusi,pa onda dejstvovali.

Gde je sad Frenky, ispadne da smo samo ja i Pavel juče imali zimake radosti, Frenky samo nas posmatra
Bio je Pavel juce kod mene ali nije uspeo da me nagovori. Ja sam ostao kuci. Znas Miroslave kako jedan nas poljoprivrednik sto stanuje na Novosadskoj ulici kaze: kad prodje ispred moje kuce njih troje- to su budale, kad prodje njih petoro onda i ja razmisljam da krenem, a kad vec prodje njih osam, onda vec idem i ja. :ppozdrav:

Juce je Almex sejao repu na Starom Tamisu,oko 100 hektara su posejali...A kako je sve to islo i kako ce do kraja da ispadne,videce se!

Kod mene ko je spremio moze da zaboravi da je ista radio,jer ce morati opet da sprema.
Hteo sam u subotu da idem,ali je cale bio protiv kaze jos je previse vlazno sacekaj u nedelju,a u nedelju dosao kuci ujutro skoro da sam mogao supu prestaviti da se kuva za rucak,pa nisam nigde otisao sto se i pokazalo kao dobro resenje. :osmeh:

Bio je Pavel juce kod mene ali nije uspeo da me nagovori. Ja sam ostao kuci. Znas Miroslave kako jedan nas poljoprivrednik sto stanuje na Novosadskoj ulici kaze: kad prodje ispred moje kuce njih troje- to su budale, kad prodje njih petoro onda i ja razmisljam da krenem, a kad vec prodje njih osam, onda vec idem i ja. :ppozdrav:
Znači nisam ispao budala, jer u mojoj ulici gde ima 120 kuća (brojeva) od toga odprilike 20 njih se bavi poljoprivredom a išlo ih je dvojica sa grabuljama, ja bio treći po redu.

ostao si kuci jer nisi dobio zeleno svetlo od supruge

Nazad
Vrh