Da sada imanje prođe sa kombajnom kroz selo da li bi vi išli sa vašim da vršete žito?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio je Pavel juce kod mene ali nije uspeo da me nagovori. Ja sam ostao kuci. Znas Miroslave kako jedan nas poljoprivrednik sto stanuje na Novosadskoj ulici kaze: kad prodje ispred moje kuce njih troje- to su budale, kad prodje njih petoro onda i ja razmisljam da krenem, a kad vec prodje njih osam, onda vec idem i ja.Gde je sad Frenky, ispadne da smo samo ja i Pavel juče imali zimake radosti, Frenky samo nas posmatra
Znači nisam ispao budala, jer u mojoj ulici gde ima 120 kuća (brojeva) od toga odprilike 20 njih se bavi poljoprivredom a išlo ih je dvojica sa grabuljama, ja bio treći po redu.Bio je Pavel juce kod mene ali nije uspeo da me nagovori. Ja sam ostao kuci. Znas Miroslave kako jedan nas poljoprivrednik sto stanuje na Novosadskoj ulici kaze: kad prodje ispred moje kuce njih troje- to su budale, kad prodje njih petoro onda i ja razmisljam da krenem, a kad vec prodje njih osam, onda vec idem i ja.
Jos si spominjao dvoje sa imanja, znaci bilo vas je taman za razmisljanje.Znači nisam ispao budala, jer u mojoj ulici gde ima 120 kuća (brojeva) od toga odprilike 20 njih se bavi poljoprivredom a išlo ih je dvojica sa grabuljama, ja bio treći po redu.
Bio je Pavel juce kod mene ali nije uspeo da me nagovori. Ja sam ostao kuci. Znas Miroslave kako jedan nas poljoprivrednik sto stanuje na Novosadskoj ulici kaze: kad prodje ispred moje kuce njih troje- to su budale, kad prodje njih petoro onda i ja razmisljam da krenem, a kad vec prodje njih osam, onda vec idem i ja.
Direktor mora da se slusa.ostao si kuci jer nisi dobio zeleno svetlo od supruge