abro
Član
@miroslavk
Mogao si i komšijsko pograbuljati kad već nisi se "libio" orati isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene to ide sve u šesnest. Ima nekih ludih depresija iako je Posavina opet grbavo,kako god.Što više gledam ove prognoze čini mi se da ćemo još otvoriti temu"otvaranje zimske brazde".
Ipak ćeš ti tp bolje uraditi sa Zetorom jer imaš uzane točkove@miroslavk
Imam kanale pa zašto neispustiti višak vode .Spasoje imam i ja takvih situacija al ništa to ne diram . Tu samo čekam pa ako treba do juna .
Normalno jesenje pod repu kako stručnjaci kažu, ova operacija je samo poravnanje pred setvu veštaka, pa posle predsetvena priprema,@miroslavk
Ako ti tako misliš...
Nego čini mi se da si dosad vozao drugi traktor i drugu priključnu mašinu, što sad ova kombinacija?
A u krajnju ruku ako se nevaram u jesen si forsirao jesenje zatvaranje preko foruma pa otkud sad ova operacija kod tebe? Čisto iz znatiželje...
Lampica od alternatora mu se pali,pisao je vec ali su obrisali nekoliko postova.Miroslave kanda ti malo nizak pritisak ulja u motoru.....
Ako bude rodilo, sledece godine ima ceo atar da gusla po snegu...pravo zimsko zatvaranje brazde
Aha! Izvinjavam se nisam pročitao taj post a mislio sam da je zejtin u pitanju.Lampica od alternatora mu se pali,pisao je vec ali su obrisali nekoliko postova.
Možda to i nije loše, jer juče je i imanje grabuljalo sa 2 BelarusaSvasta,da covek ne-poveruje kakvih sve ''bisera'' ima...