kanalas robert
Član
Evo i ja sam juce poceo sa zatvaranjem(spremanje)brazde ide jako fino zemja se rasipa i posle jednog prplaza ko brasno,uradio sam 25 kj sutra nastavljam.Kisa bi inace jako dobro dosla narocito na psenicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu sad prebaciti slike da vam pokazem razliku gde je jesenas zatvorena brazda i gde sam sada isad jesenas je cim zagrebem vlaga a sadasnje poravnavanje izmesalo i vlaznu i suvu zemlju plus sto moram jos jedanput da zatvorim Kan.Bice cupavo ako nepadne neka ozbiljnija kisa a javljaju da ce biti iznad prosecnih temperatura za mesec Mart.
Celog zivota stedela pusila naj goru krdzu...Nemoraš ni bacati veštak,ni sejati,tek onda koliko ćeš uštedeti
Bude nam dosadno ako sad sve spremimo pa dok ne docekamo setvu,ovako kad smo besposleni napravimo vise posla da ne dangubimo.koja je razlika kad spremas pred setvu ?i kad spremas sad, pa opet tamo jos jedanput? u cemu je stvar ? da nije do vlage nesto?
Rekao sam u mom slucaju!ko je kako orao i sa cim to ne znam.Dobro grunt , al nemamo svi zemlju koja se tako poravna u oranju ili neznamo tako da uzoremo.