@Grunt ta ni drljace nam nece trebati,samo dune povetarac i zatvori brazdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jeste prijatelju ja sam išao juče u atar i oranja izgledaju fantastično ravna skoro kao poslije drljače a možem zamisliti kako će biti poslije ovog snijega i debelog minusa ,biće priprema boli glava .a oni koji su već zatvorili brazdu njih će tek da zaboli .@Grunt ta ni drljace nam nece trebati,samo dune povetarac i zatvori brazdu.
Ja sam rekao da je ovaj sneg i mraz dobar za kulen i kobasicejako je relativno dali ces odmah iz prohoda spremiti za sejanje voleo bi da bude tako i da ustedis u odnosu na mene D2 a dali ces cupati grudve koje si zatvorio i nisu izmrzle to ces videti kad pocnes tu postoji mogucnost vozanja po njivi ako ne budes zadovoljan setvenim slojem,ja cu mozda spremiti iz cuga jer mi je oranje savrseno ravno(D2).!I molio bi te da se lepo ponasas(toliko o znanju)ja sa tobom nisam ovce cuvao niti te poznajem obrati malo paznju!E moj baca,pa ti kad budes drljao ja bacam vestak i spremam iz prohoda za setvu,nema vozanja po mokrom.A o potrosnji D2 je velika razlika izmedju nas,pocevsi od masina pa....Toliko o znanju.
Da li ste vi ljudi ikad zatvorili brazdu u jesen?
Mozda zato sto polako prelazis u ''starije kategorije''Stariji člaovi me znaju ja sam svake godine u jesen zatvorio njive ........ Ove godine još nisam , ZAŠTO ne znam ni sam ali izgleda nisam pogrešio .
Sandore da se nisi podmladio pa i pozeleneo ??Stariji člaovi me znaju ja sam svake godine u jesen zatvorio njive ........ Ove godine još nisam , ZAŠTO ne znam ni sam ali izgleda nisam pogrešio .