Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je za mene pitanje, naravno da ne. Hteo sam da kazem da su verovatno ocenili situaciju i zato isli sa drljacom a ne setvospremacem. Moja ideja je da sada niko nema bas preveliku zelju da pravi setveni sloj, vec pre zele da usitne velike grudve, i da malo razbiju buse. To cu verovatno i sam da uradim.Zar misliš da bi se neko ko obrađuje toliko zemlje bezveze zamarao sa time, i bezveze trošio gorivo?
Imali svrhe zatvarati ovako lepo oranje ?Zatvaranje zimske brazde pre ovih zadnjih kisa,repiste.Na prolece sejem tu kukuruz bez ikakve predhodne pripreme
Ima kod nas čovek koji obrađuje oko 6000 hektara. Svu zemlju je poorao i odmah zatvorio brazdu teškim drljačama.
Kad on tako radi, onda ne moram da razmišljam da li je to ispravno, ili ne... Nego jednostavno samo da pratim šta on radi i da to kopiram.
E ovu uzrecicu nikad nisam cuo al svaka cast ko je izmislioKod nas se to zatvaranje brazde u ovo doba jako rijetko radi, osim nekih repara koji zatvaraju brazdu uglavnom ujesen. Ima jedna uzrečica za one koji stalno "žure na njivu": Na mokru zemlju i "suvu" ženu se nikad neide. Oni sa iskustvom znaju zašto je to tako.
Neverujem da je Lazic on radi oko 5500h i taman je dan pre kise poceo da sprema inace on je iz moje uliceDa li je možda u pitanju Lažić iz Golubinaca?
Kod nas je zatvorio i on i u pazovi miskovicZasto kostic MK nije zatvorio zimsku brazdu?Danas sam isao za BG i video kad smo vec kod 6000ha?
Koliko ja znam Mitrovic neradi toliko zemlje ni blizuMitrović je u pitanju ne Lazić.