Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi bacio pred prvi prohod ako je izvodljivo.Jedno pitanje za vas stručnije. Naime nismo stigli da bacimo npk djubre pre oranja. Je l bolje da se razbaci pre zatvaranja brazde(zatvaramo običnom drljacom) ili to raditi pred setvu. U pitanju je ruska 3*16.
Jako lepo uradjeno kod nas ni ugaziti ne mozes.Ako i neprofi prizvodjaci moraju vec pozuriti onda bas i nisu mali proizvodjaci,ja sam hobi pa hocu da uzivamJuče smo zatvorili brazdu
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Da, ali Vi ste ako se ne varam svež penzioner, a ja radim u firmi trenutno teren cele Srbije + kući kada uhvatim vremena za vikend. U suštini ne moram da radim kući, ali to je moj izbor. Ja kada ne bih radio kući, ne znam šta bih radio od sebe. Nisam tip koji ide po restoranima, planinama,banjama i slično. Volim da radim, da sam na njivi.Jako lepo uradjeno kod nas ni ugaziti ne mozes.Ako i neprofi prizvodjaci moraju vec pozuriti onda bas i nisu mali proizvodjaci,ja sam hobi pa hocu da uzivam
Da li cemo vas videti na sl. okupljanje?Jbt kratak je zivot da bi rmpao bez imalo odmora...da izvines jebes sve te novce, ako ne uzivas...sednes iz auta u traktor i tako u krug i to bez potrebe..da treba da pomognes kada zagusti, ali brate ne moras bas toliko da se giras to da radis...
Nekad je dobro otici negde,.pojesti nesto u reatoranu, potrositi taj prokleti novac...
Ja evo uzivam izlezavajici se i nek samo potraje ova zima jos da posetim sto vise tih tvojih restorana...
A neko u Jagodi , Dunji ,Visnji , Slavici .....Неко и у шљиви
Dobro, ja imam 2 god. fore... Samo sam hteo da vam javim da se ukazala prilika da potrosite taj silni novac posto sam kolegu Dragan18 imao srece da upoznam a vas jos ne...Mozda na jubilej mog clanstva, a to je pola veka...znaci ocekujte me 2063 godine...
El si ti nasao grejno telceJesi ti nasao grejno telce? E njega voli, vodi ga po restoranima, odmaraj sa njim, uzivaj...a ovo radi usput i kada imas bas bas previse vremena i kada tvoji ne mogu da stignu da porade pa im se prikljuci i pomozi...
Da izvines jebo zemlju i prevrtanje iste ..nije vredna toliko odricanja...