Ne orem ni ja duboko,nego moram nabaviti duple tockove za rusa,to ce napraviti ogromnu razliku na prolece u pripremi.Vidim po oglasima za oko 600 eura se mogu nabaviti 2 zadnja tocka,felna i gume,nzm koliko su adapteri za udvajanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Novi 200 eura, ja se raspitivao prosle nedeljeNe orem ni ja duboko,nego moram nabaviti duple tockove za rusa,to ce napraviti ogromnu razliku na prolece u pripremi.Vidim po oglasima za oko 600 eura se mogu nabaviti 2 zadnja tocka,felna i gume,nzm koliko su adapteri za udvajanje.
Mozda bude kod mene ceo set za prodaju sa adapterimaNe orem ni ja duboko,nego moram nabaviti duple tockove za rusa,to ce napraviti ogromnu razliku na prolece u pripremi.Vidim po oglasima za oko 600 eura se mogu nabaviti 2 zadnja tocka,felna i gume,nzm koliko su adapteri za udvajanje.
Široki ili uzani adapteri? Za koje gume si pitao?Novi 200 eura, ja se raspitivao prosle nedelje
Pa gume nisam ni spominjao pitao sam za rusa 820Široki ili uzani adapteri? Za koje gume si pitao?
15@Gogi023 Jel su gume 13-ke ili 15-ke ?.
Koje je to orudje?
Mozda ovaj po 600din to raxi, onaj po 300din nije tako radio.Jeste da je van teme ali moram da pitam, jel zaista moguce da total deluje i kao dubinsko prskanje??
Bio sam ubedjen da radi samo kad ide folijarno...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока