Peet radijalne gume ili dupli točkovi i nema potonuća traktora.Jeste investicija ali vredi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U oranju ili u pripremi?Pre par godina dok je res trejd bio zastupnik za JD na jednom predavanju je receno da bi gume u oranju trebalo da budu naduvane 0,9 bara
Po meni je to premalo
Sad ne mozes 29. Vec 28. Ili tek prvog martaEvo ovo su slike sve od 29.02.2020. sa iste njive. Vidi se lepo koliko točkovi upadaju, ali ako malo bolje pogledate nazire se malo trag točkova iza setvospremača i to je zato što je radna dubina minimalna. Ali opet ima grudvica jer vadi setvospremač. Sa drljačom ću moći da idem malo dublje i ne bi trebalo da vadi te gudve napolje kao spremač...
Најбоље 2024.Sad ne mozes 29. Vec 28. Ili tek prvog marta
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Milsis da vozis drljacu na rotore ili da nece biti gusenja rotora?U šlicovanim rupama radim. Na težim zemljama oslonim na rotore i na toplink, a na peskovima tako hoće da tonu rotori. Onda moram da skraćujem toplink i uključujem EHR. Ovo je stari tip satexa gde su rotori blizu s opuga a i izmedju rotora je mala razdaljina i to sve pospešuje da rotori utonu i počne da gura zemlju. Radio sam sa mindjušarevim regentom terastar i non stop je bio na rotorima bez zagušivanja. Nadam se da će tako biti sa drljačom...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Kako za sad stoji prognoza mislim da će biti 1. mart. Najavljuju 20 stepeni...Sad ne mozes 29. Vec 28. Ili tek prvog marta
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
I ja tad planiram da probam istoKako za sad stoji prognoza mislim da će biti 1. mart. Najavljuju 20 stepeni...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока