Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je, i covek je apsolutno u pravu.Ovo oko price S opruga me podsetilo na reci jednog coveka koji nije medju forumasima, ali ziv je i zdrav.
Pa ako nema kise, kao sto kazu, do pocetka marta sta je tu lose da se prodje prvi put i poravna oranje?У недостатку и спремача и дрљаче, радим са комбинатором....ал тек тамо у марту месецу...када добро засуши, иначе иза точкова трактора остаје армирани бетон....Где журите са затварањем, ко да ће сутра смак света...Радим када буде наша задруга радила, а то је март месец ако време дозволи наравно....
Zato sto sada nije trenutak da se radi...od gore prividno suvo, a dole na vecoj dubini prevelika vlaga. Kada traktor od 6+tona predje on sabije toliko zemlju da je neces ni sa cim ispraviti od ovih orudja koje koristimo u prolece, a setvospremac sve to lepo zatrpa ili drljaca, pamuslus ala sam dobar posao odradio..j na kraju ako rokne neka ozbiljnija kisa i martu kao da nisi radio spremanje...da imaces ravnu njivu, ali zbijenost zemlje ce biti ista kao i pre zatvaranja... Oranja koja su gotovo idelno ravna, sta tu ima da se zatvara brazda koji moj ovako rano..zatvaranje se vrsi kod losih oranja...Pa ako nema kise, kao sto kazu, do pocetka marta sta je tu lose da se prodje prvi put i poravna oranje?
Video si caleta od Mice Bogica,sta ce covek kuci sa 90godPodelite priču,sigurno je neki profa sa faksa.
---------------------------------------------------------------------------------------У недостатку и спремача и дрљаче, радим са комбинатором....ал тек тамо у марту месецу...када добро засуши, иначе иза точкова трактора остаје армирани бетон....Где журите са затварањем, ко да ће сутра смак света...Радим када буде наша задруга радила, а то је март месец ако време дозволи наравно....
Ja slusam vec godinama kako zemlju treba pospremiti a isto i kako su spremali samo do dubine setve a svi znamo da setvospremacem je to u praksi nemoguce, pa makar ga nastelovao kako.Nije svaka zemlja ista. Ja generalno već neku godinu unazad imam problem sa vlagom u proleće zbog setvospremača a neidem dublje od 5-6 cm. Zato smo uzeli drljaču pa da vidimo kako će biti sa njom...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока