Zatvaranje zimske brazde

Kod nas vec gotovo svi zatvorili brazdu. Radilo se super koliko mogu da vidim.

Danas u prolazu dok sam vozio cisterne osoke bacio pogled. Nema svega 1cm suve zemlje, dole vlazno. Mislio sam da ce u ovom toplom talasu moci da se odrade malo oranja ali ostavicu verovatno za kasnije kad vreme dozvoli.

Gledam kod mene u ataru zaduga i neki ljudi su zatvorili vlagu još jesenas,to je urađeno sa ozbiljnim mašinama bilo je kao pepeo to je sad nabijeno kao beton kako će oni to spremiti za setvu jedva čekam da vidim.

Grunt posto kazete da imaju teske masine verovatno ce spremiti a vi pratite pa nas obavestite nego cesto u zelji da bude najbolje cesto se pretera pa se dobije kontra efekat

Gledam kod mene u ataru zaduga i neki ljudi su zatvorili vlagu još jesenas,to je urađeno sa ozbiljnim mašinama bilo je kao pepeo to je sad nabijeno kao beton kako će oni to spremiti za setvu jedva čekam da vidim.

Odakle ti to da je nabijeno?
Pre neki dan prosao traktorom kroz moju njivu koja je spremana jesenas.Kao da sam kroz frezovano prosao

Odakle ti to da je nabijeno?
Pre neki dan prosao traktorom kroz moju njivu koja je spremana jesenas.Kao da sam kroz frezovano prosao

Jel imaš slike tih njiva koje si zatvarao jesenas,možda? I ja sam zatvarao jesenas al kontam da uopšte nemoze da bude tvrdo kao sto kolege misle,tj bar u mom kraju jer snega nije ni bilo a to malo kiše sto je bilo to je ništa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh