Zatvaranje zimske brazde

Nije to JD,drugar ima isti takav od 4,2m neka Nemacka marka je u pitanju,seticu se...

Мислим да се зове Schreiber ... Није битно како се зове важно је да одлично ради!
IMG_20150323_142804.jpg

Poslednja izmena:
Nema sanse da je naski ili da je naoravljen u evropi, jer su sve colovni sarafi, loze. Ili je naoravljen u engleskoj u nekoj od njihovih firmi ili preko bare ili je sklopljen u svabiji a napravljen u americi. Ko bi lud u evropi radio sem engleza u colovnim merama.

I kao sto sam rekao ovo nije nase jer nasa mala privreda nije u stanju da napravi ovako nesto.

- - - - - - - - - -

jedino sto mu moram staviti cistace tragova i to po tri na svaki trag od tocka. Ove njegove sam polomio jer sam terao po putu spemac....malo ne paznje i napravis sebi nepotreban problem i trosak...

Ciro kupuj jedan 3.6 za ruju i udri,mali je ovo spremac za njega,drugar sa 920 tera 4.20 Agromerkur,ostali po selu 3.6 i 2.9.Ovaj spremac ostavi za baba rajku :osmeh:

To steta raditi 1 prohod spremacem,rakovica i drljaca 4 krila bi super odradili.

Sutra cu probati zakaciti za rakovicu drljacu sa 3 krila ali ima nazad valjke neznam kako ce je nositi i vuci... Velika ce joj biti i ta drljaca sa rotorima a i spremac nemoze vuci drugom...
Jedino manji spremac da zakacim...

Dupli tockovi fale ali nece moci tad ovaj spremac od 2.90 treba siri tad,ja mislim minimum 3.20..

- - - - - - - - - -

Ciro kupuj jedan 3.6 za ruju i udri,mali je ovo spremac za njega,drugar sa 920 tera 4.20 Agromerkur,ostali po selu 3.6 i 2.9.Ovaj spremac ostavi za baba rajku :osmeh:

A jok ne kupujem nista vise od prikljucka za Ruju... To mu je sto mu je.. Sticice uskoro jaci traktor... I tad ide sve za njega spremac mora biti minimum 6m.. :osmeh:

Nazad
Vrh