Dug je najgori drug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada nas pola nemoze bez njega onda je mozda i dobar drugDug je najgori drug.
Na sva ulaganja treba gledati kao na investiranje a ne kao na trošak , i dali ima zarade kad se sabere na kraju . Ako mora na dug mora , ako izadje i skuplje nema veze , samo je bitno dali smo na kraju dobili više nego što je uloženo . Ispada kao da izmišljam toplu vodu , ali često se zaboravimo čime se bavimo i zbog čega .
Kakvo li ce da bude zemljiste pred setvu ako se sad zatvori zimska brazda a posle bude mnogo padavina. Da li je u tom slucaju bolje da nista nije dirano ili.... Ja nemam iskustva sa ranijim spremanjem zemljista nego iskljucivo pred samu setvu pripremam i ja i svi iz mog okruga. Tada i djubrivo bacamo.
Malo je nezahvalno pitanje, jer kad bi znali kakva ce godina biti svi bi znali kako uraditi, ovako ti ostaje da probas i sam se uveris sta je bolje...Kakvo li ce da bude zemljiste pred setvu ako se sad zatvori zimska brazda a posle bude mnogo padavina. Da li je u tom slucaju bolje da nista nije dirano ili.... Ja nemam iskustva sa ranijim spremanjem zemljista nego iskljucivo pred samu setvu pripremam i ja i svi iz mog okruga. Tada i djubrivo bacamo.
Pitanje za obojicu. Zar nije bilo lakse pre oranja da ste ga razbacali? Bilo bi i korisnije i lakse.
Kakvo li ce da bude zemljiste pred setvu ako se sad zatvori zimska brazda a posle bude mnogo padavina. Da li je u tom slucaju bolje da nista nije dirano ili.... Ja nemam iskustva sa ranijim spremanjem zemljista nego iskljucivo pred samu setvu pripremam i ja i svi iz mog okruga. Tada i djubrivo bacamo.
vidim da je zadnjih godina postao trend rano zatvaranje brazde .kako ne pratim trendove i nikad ih nisam ni pratio, pa tako ni u ovoj delatnosti ne diram nista doKao što su već neki rekli, sve zavisi od zemljišta. Kod nas ima delova gde sam jedne godine zatvorio brazdu u januaru i posle bilo dosta snega u proleće beton Kad sam spremao otišlo pola opruga na spremaču
Ma kakvo zatvaranje brazde, ja to nisam radio ove godine. Samo sam jednom pokušao pre dve tri godine i više ne. Kod nas se svi smakli, tuku spremačima po ataru kao da nisu normalni. Videli jednog pa svi redom. Na proleće će biti oranja i tanjiranja da bi mogli da poseju