Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je radio neko dijagonalno i koliko je vise vremena potrebno da se uradi parcela kad se vozi pravo naspram ovog drugog.Ja sam razmisljao da sutra za repu predjem jos jednom ali dijagonalno,ali neznam koliko ce to vremena da mi odnese.
Slazem se da je normalno oko 3l ali ovo kad dodju krajevi ima okretanja ubi boze.Sumnjam da ce samo za 1l da digne potrosnju.Naopako. Pa sa 100l mozes 3x preci tu povrsinu, a sa dijagonalnim prohodima nek je maks 1l/kj vise.
Pravougaonog je oblika i izlazi na 2 puta.Suvo je dosta,nebi trebalo da mu smeta nesto mnogo.Ako kojim slucajem ti njiva izlazi na dva puta, onda je prelazenje dijagonalno cista extravagancija jer ces je ugaziti dibidus gde budes okretao...........
Pravougaonog je oblika i izlazi na 2 puta.Suvo je dosta,nebi trebalo da mu smeta nesto mnogo.
@Bojcetic ok.
Nemoj da mi persiras.Cekaj hoces da kazes da pojacam dijagonalu....ne razumem bas najbolje sta si hteo da kazes.Probajte samo jednu polovinu sirine da ukosite, znaci krecete uz medju, a na drugom kraju da izadjete u pola parcele, jer cete tu imati jedan deo (za pola sirine njive ) lepu duz i tu cete kupiti vreme koje cete kasnije malo da izgubite.
Okretacu se kod komsija i posle im pustim 1-2 prohpda da zatrpam tragove.@ddragan Ako ti kojim slucajem njiva izlazi na dva puta, onda je prelazenje dijagonalno cista extravagancija jer ces je ugaziti dibidus gde budes okretao...........