Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne garantuju za zastitu ako nema bar 2cm list.Zvao sam ih,pitao i odustao.Ako bude -10 kako sada gledam na umbrella prognozi bice haos.Za biljni antifriz sam postavio telefone u temi zastita od mraza ali ima ga u skoro svim poljo apotekama.Mislim da samo bacas pare ako nisi poprskao jesenas.Preko cega ce biljka da ga usvoji kada nema lista?gde se moze nabaviti ekofreez i da li deluje ako nema lisca ?
Meni je pala na pamet jedna ideja. Da pustim kajsije da porastu u vis i da plod pobegne u vis, na neku razumnu visinu. Nek posle berem merdevinama, ionako imam "samo" 50 stabala, ipak je na većoj visini veća i temperatura?
Primetio sam da sam prošle godine imao plodove na jednom stablu koje se otelo kontroli i svi plodovi su bili na vrhu krošnje, na nekih 3.5 do 4 metara visine, toliko je stablo i visoko.