Комадара
Član
Ма не, киша и пет до осам. После тога може опет мраз, а не мора.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li postoji sansa da se plodovi koji nisu skroz pocreli oporave ili su i oni gotovi? Jedan plod sam presekao i iznutra je zelen,a od spolja je malo oprljen.
black, zar nisi skidao mrezu pre neko vece kad je padao sneg?
Kolega, navijam da uspeš da spaseš rod. Kod mene u dvorištu je bilo nekog mraza i slane, vidi se po travi. U voćnjaku ćemo videti kasnije kako je bilo.
Mire ima li u blizini drugih voćnjaka koji nisu štićeni da uporediš koliko je pomoglo prskanje atomizerima? Do koliko je išla temperatura u - i koje voće si štitio?
Izgleda da ćemo ove godine probati 50-ak plodova kajsije, 1 plod burlata, 2 ploda regine, 3 ploda droganove i 1 plod sunbresta, desetak plodova breskvi... sve su to mlade sadnice... od šljiva će biti i za džem i za klopanje a rakiju još uvek ne umem da pravim a nemam ni čime.Kod mene u dvorištu je bilo nekog mraza i slane, vidi se po travi. U voćnjaku ćemo videti kasnije kako je bilo.