Ja sam na nadmorskoj visini od 300 m, kolega Sloba je na većoj nadmorskoj visini sad neznam tačno koliko ali sigurno 70-80 m većoj javiće se on pa će kazati ,što znači da je mraz kod mene bio veći i duze trajao, moje parcele su okranute prema jugu sa razlikom izmedju gornje i donje strano od oko 10 metara nadmorske visine stim što se tu ne završava pad nadmorske visine već se i dalje spušta sve do Morave koja je udaljena od mene oko 5 km gde je nadmorska visina 216metara ,pa ito verovatno utiče, voće mi jeste u dobroj kondiciji ali ne višlje od 3 metra sve berem sa zemlje. Mogu vam reći da je bilo na ivici da izmrzne za trešnju i šljivu još nisam siguran dali ima oštećenja pošto ima malo skrame na plodovima koje list nije sakrio, videćemo za dan dva . Ima voćnjak šljiva pored moga koji je u lošijoj kondiciji i koji je dva puta prskan Epinom i koji je izmrzao 90% već se juče videlo,voćnjak je star 15 godina ,moji su mladji pa je možda i to uticalo ,izmedju ta dva voćnjaka je njiva sa krompirom koji je stradao 100 %