ljakse
Član
Pitanje za savetodavce
a li vam se dešavalo da neko odbije popunjavanje formulara,upitnika(za brojanje para poljoprivrednika)???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
пољопривредници нису у обавези да попуне "анкету"...а и паметније је да не ураде...после овог писменог бележења шта ко има и ко чиме располаже,следи убацивање свих података у лаптопове које ће добити сваки асистент саветодавца(има се може се ).... а као ти подаци су тајна, али кад то доспе у лаптоп ,па у министарство е онда се шаље "спонзору овог пројекта" тако да има да знају у Бриселу и које су вам боје кокошке..Pitanje za savetodavcea li vam se dešavalo da neko odbije popunjavanje formulara,upitnika(za brojanje para poljoprivrednika)???
пољопривредници нису у обавези да попуне "анкету"...а и паметније је да не ураде...после овог писменог бележења шта ко има и ко чиме располаже,следи убацивање свих података у лаптопове које ће добити сваки асистент саветодавца(има се може се ).... а као ти подаци су тајна, али кад то доспе у лаптоп ,па у министарство е онда се шаље "спонзору овог пројекта" тако да има да знају у Бриселу и које су вам боје кокошке..
p.s. Mene je dva puta ujeo ker![]()
da razjasnim -moji terijeri ne ujedaju,napisao sam u šali,jedan ima pasoš a drugi je ilegalac.
p.s. Mene je dva puta ujeo ker![]()
prema tome ovaj put niste u pravu gdine kao sto nisu u pravu i oni koji reklamiraju ASISTENTE kao svemoguce i sveznajuce ljude koji ce podici ovu poljoprivredu iz mrtvih -SMESNO