ljakse
Član
Pitanje za savetodavcea li vam se dešavalo da neko odbije popunjavanje formulara,upitnika(za brojanje para poljoprivrednika)???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
пољопривредници нису у обавези да попуне "анкету"...а и паметније је да не ураде...после овог писменог бележења шта ко има и ко чиме располаже,следи убацивање свих података у лаптопове које ће добити сваки асистент саветодавца(има се може се ).... а као ти подаци су тајна, али кад то доспе у лаптоп ,па у министарство е онда се шаље "спонзору овог пројекта" тако да има да знају у Бриселу и које су вам боје кокошке..Pitanje za savetodavcea li vam se dešavalo da neko odbije popunjavanje formulara,upitnika(za brojanje para poljoprivrednika)???
пољопривредници нису у обавези да попуне "анкету"...а и паметније је да не ураде...после овог писменог бележења шта ко има и ко чиме располаже,следи убацивање свих података у лаптопове које ће добити сваки асистент саветодавца(има се може се ).... а као ти подаци су тајна, али кад то доспе у лаптоп ,па у министарство е онда се шаље "спонзору овог пројекта" тако да има да знају у Бриселу и које су вам боје кокошке..
p.s. Mene je dva puta ujeo ker
da razjasnim -moji terijeri ne ujedaju,napisao sam u šali,jedan ima pasoš a drugi je ilegalac.
p.s. Mene je dva puta ujeo ker
prema tome ovaj put niste u pravu gdine kao sto nisu u pravu i oni koji reklamiraju ASISTENTE kao svemoguce i sveznajuce ljude koji ce podici ovu poljoprivredu iz mrtvih -SMESNO