Sine nama su rudnici i fabrike jebale majku,i generacijama u buducnosti,da smo se drzali poljoprivrede,otvarali hladnjace,klanice,umesto zelezara,fabrike automobila,rudnika i sl.sad bi Svajcarska bila za nas smejurija,bili bi evropa u evropi,i imali bi sve sto nam treba,ovako smo sludjeni,nezna narod ni de bije ni sta oce,tako da bi ti reko jos dosta toga nego ajd da se ne nerviram,a ti razmisli malo kad pises sta ces da pises,a nadao sam se od poljoprivrednik strucnih sluzba i ovim da se bave,a oni ispadose kancelarijski pacovi sa fakultetskim diplomama kojima mogu da podloze vatru,to ti je drzava Srbija,i zato moramo sami da se borimo za sebe jer niko drugi nece,pogotovu ne ni Tadic ni Nikolic,oni ovce ne drze,nego udruzivanje,zadruge,i ostalo i zajednicko nastupanje i ciljevi pre svega,otislo je stocarstvo mnogo dalje od toga da proizvedes tele,jagnje,prase i prodas,a mi kasnimo mnogo druze za tim,maticenje stoke je samo deo te epizode,i ko kaze da netreba da se matici ja mu sad javno kazem da nezna nista ko magarac i odma da prezali trista evra i sedne u autobus,ode u evropu dva dana na deset farmi i vidi koliko je glup,prvi ja da nebude da pametujem i nekog vredjam.