Vidis,ja sejem vecim delom 505,drugi deo 704,ovde je smonica,ispuca sva po metar u dubinu,ali u kombinaciji sa osokom uvek ima vlage za ta dva hibrida,rodi manje al opet mnogo vise nego drugima,jedan je sejan 4 aprila,drugi je sejan 12 maja,neznam koji je bolji,85 % ima po dva klipa,e sad dal je to znanje il sreca neznam,al ja nikad u zivotu nisam imo manje od 8 tona po hektaru,cak i prosle godine kad je bila dvaput veca susa nego kod vas,da nepricam koliko sam imo najvise ispascu lazov,a ja zivim u Sumadiji druze,gde narod kad mi udje berac u njivu poseda i broji prikolice koje doteram kuci,rad,rad i samo rad,pa te i onaj gore malo pogleda. . .a postavio bi ja sisteme za navodnjavanje odavno,al kad bi videli koliko mogu da proizvedem nebi vise mogo da kupim ar zemlje,ovako je kupujem jeftino,do nekih boljih vremena,i da ti kazem jos nesto,da neshatis me lose,nepotcenjujem ni tebe ni bilo kog,ovo je tesko vreme,samo kazem da ili se necemu posvetis ili ne,dok nisam preuzeo domacinstvo moja kuca je radila 60 ari zemlje,sad imam sest hektara i oko 14 u zakupu ili gratis posle sest godina mog gazdovanja,al kad bi znao koliki je rad ulozen krstio bi se,ja nisam uzo ni kredit nit kog opljacko,eto samo kazem da je sve moguce,i zato sam se prvi obradovao ideji savetodavaca,jer znam da je znanje najvece bogatsvo,ako nemas u dzepu nije strasno,al ako nemas u glavi puko si,to je bila poena posta ne da nekog uvredim,uzgred samo nastavi sa 505,i vidi sa neke farme isteraj osoku,to je cudo od kukuruza,704 takodje al ako imas uslova i ako ti se uklapa u sejanje zitarica jer stize kasno,i povrati se na svaku kisu.