Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ja nisam iz Vojvodine i uopste mi ne odgovara da postoje savetodavci narocito ne na ovakav nacin. Kome, zivota ti, to odgovara osim samim savetodavcima i mozda nekim politicarima?Vama u Vojvodini iskreno ne odgovara da postoje savetodavci
A sta tek od vas da se ocekuje, od vas koji za sebe tvrdite da ste potrebni a oni kojima ste navodno potrebni kazu da im ne trebate?od takvih ljudi ne treba nista ni da se ocekuje
@Ironmane
Rad drugih kolega niti mogu niti hocu da ocenjujem ako su tako rekli onda je realno gledano da od takvih ljudi ne treba nista ni da se ocekuje sami sebi su takvi presudili....
@Smilad
Kada Vojvodina bude punila 60 % budzeta onda ces imati pravo da trazis sta hoces ali to nije ni u najmastovitijim snovima istina... Najveci poljoprivredni brendovi se nalaze u uzoj Srbiji a ne u Vojvodini ma koliko ja i ti zeleli da to bude kako ti kazes to je realno.... Realno je da Vojvodina uzima 95 % agrarnog budzeta iz razloga sto su sve prosle Uredbe bile pisane za Vojvodinu i tu ce se Centralna Srbija i Vojvodina uvek sporiti ako ne sad onda u dogledno vreme a ja cu kao lokal patriota biti protiv Vas ( prvo da utvrdimo ko koliko doprinosi a koliko uzima) ... Sto se tice brendova po kojima je ova zemlja poznata da nabrajamo.... Uzicka prsuta i kajimak, Ariljska malina, Sljiva pozegaca i Sljivovica , Leskovacki Ajivar, ... to je nesto po cemu smo mi poznati a ne po kukuruzu, psenici itd... Postoji i drugi nacin da se prema teritoriji zemlje rasporedjuje poljoprivredni budzet tu su prave ustede za nasu zemlju... Sve u svemu kako god da bude dva smo sveta razlicita ali jedni nece postojati bez drugih niti mi bez Vas niti Vi bez nas...
@Ironmane
Najveci poljoprivredni brendovi se nalaze u uzoj Srbiji a ne u Vojvodini ma koliko ja i ti zeleli da to bude kako ti kazes to je realno.... Realno je da Vojvodina uzima 95 % agrarnog budzeta iz razloga sto su sve prosle Uredbe bile pisane za Vojvodinu i tu ce se Centralna Srbija i Vojvodina uvek sporiti ako ne sad onda u dogledno vreme a ja cu kao lokal patriota biti protiv Vas ( prvo da utvrdimo ko koliko doprinosi a koliko uzima) ... Sto se tice brendova po kojima je ova zemlja poznata da nabrajamo.... Uzicka prsuta i kajimak, Ariljska malina, Sljiva pozegaca i Sljivovica , Leskovacki Ajivar, ... to je nesto po cemu smo mi poznati a ne po kukuruzu, psenici itd... Postoji i drugi nacin da se prema teritoriji zemlje rasporedjuje poljoprivredni budzet tu su prave ustede za nasu zemlju... Sve u svemu kako god da bude dva smo sveta razlicita ali jedni nece postojati bez drugih niti mi bez Vas niti Vi bez nas...
Ako nešto može više da me iznervira to su tvrdnje naše braće južno od Save i Dunava kako u Vojvodini teče med i mleko...
Mene od ovog više iznervira samo još tvrdnja nekih iz centralne Srbije kako Vojvođani žele da se odvoje od ostatka Srbije. Na to bukvalno popizdim.
PS: Za one koji ne znaju, ja nisam zaposlen kao asistent savetodavaca..imam svoj redovan posao