tokio
Banned
Javna nabavka ne dolazi u obzir jer ce ti laptopovi kostati bar 1000e po komadu kada se svi zaracunaju.Sto se tice laptopova to je neophodno i jednostavno najeftiniji vid komunikacije, troskovi stampanja materijala, slanja , obrade imaju mnogo vise da ispadnu nego laptop koji je bi se preko javnih nabavki po povoljnoj ceni nabavio. Drugo podela upitnika u mom kraju ne dolazi u obzir jer, termini kompenzacija, obrt stada, siljeze mnogima su strani tu je i jezik problem itd....
@diklofen Potpuno se slazem sa tobom da su oni trebali da rade kao nasi savetnici i da na sva nasa pitanja pokusaju da odgovore a time i da podignu poljoprivrednu proizvodnju na neki visi nivo. A sledeci korak, koji si naveo, mozemo ocekivati u oktobru kada su najavili popis u poljoprivredi.
@topalovic S obzirom da se i ja bavim povrtarstvom i vocarstvom one tabele su delovale apsurdno. Naime nigde ne postoji red za lesnike a postoji pitanje koje sorte od te vrste voca imas i kada sam poceo da nabrajam 6 sorti koje imam nije imala gde da stavi ni prvu.