Ivane kranji rezultat ove polemike je da mi nismo protiv vas agronoma i tu stavite tacku ,ali smo protiv toga jer je besmisleno vase angazovanje u situaciji, kad selo i seljak grca, kad ljudi imaju kuce i zemlju pod hipotekam, kad se litar mleka u sumadiji placa i 16 din ,,sta ces ti njega da savetujes pa izbosce te vilama ne zato sto mrzi tebe vec sto je ogorcen na one sto su mu unistili zadrugu i prodali mlekare tako da dve mlekare drmaju celom Srbijom i tom seljaku nema pomoci,,a to sto ste ti i profesor veliki optimisti, to ja podrzavam, ali ste u pograsno vreme rodjeni, jer to o cemu vi pricate to ce u Srbiju doci za jedno 20-30 god posto Nemacka ocekuje trajanje krize jos 10 god -KOLIKO CE TRAJATI KOD NAS?Lako bi bilo da ti dodjes da nekog savetujes sta da radi i sta da primeni, ali najbitnije pitanje je sa cime mislim sa kojim novcima kad su neka djubriva koja ja koristim i po 6000 din 25 kg(haifina) ocemu mu dalje da pricamo, kad je Talstar 5000 din litar , a meni treba bar 4 litre da tretiram zemlju ,,,da li ti znas da moje selo najvece u opstini nema VODU ,najmanje 40 traktora dnevno i vise- leti i do 100 dnevno ide na Savu po vodu ,,i ti ces da dodjes da savetujes tog seljaka da treba da navodnjava njivu , a on nema ni da se okupa ,,o cemu mi pricamo ,,a tebi profesore samo da kazem da se jos uvek vozis po Srbiji Copinim putevima,,svi kanali u Srbiji za navodnjavanje su napravljeni za vreme Cope i svi mostovi ,a ovi ne mogu ni da ih odrzavaju , a ne da naprave nove,da je Copa zaduzio celu jugu sa 22 milij dolara a samo Srbija je duzna 14 ,,(nisam titoista ali nemoj da pljujes ono sto koristis)pozzz