Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tim mladim agronomima je drzava trebala dati po 5 hektara drzavne zemlje po pravu preceg zakupa pa neka onda na delu pokazu koliko su strucni.
Ne vucem ja nikog za jezik, nisam u vlasti, niti cu biti, imam mnogo manje godina od Vas, ali vise enrgije a o znanju nisam kompetentan da pricam. Samo kazem da su seljaci sujetni i tacka. Vreme je krize, kakve investicije, ne budite smesni, potrudimo se da svako zadrzi svoju proizvodnju na tom nivou, a o razvoju bilo cega cemo cekati oko 5 godina. Nisam ja pisao plan pa necu ga i iznositi, a pitanje je da li su ga i gospoda iz vlasti napisali, ali vi odmah imate odbojnost prema bilo cemu sto nije sa sela. U krajnjem slucaju velika vecina ljudi su radili na propasti ove zemlje i poljoprivrede. Kada vam je Copa davao 13 platu, uzimali sve na revers, pa zakidali zadruge, solili vodu da bik popije 40 litara vode pred merenje, bilo lepo, niko se tad nije bunio. Gospodo svi ovi sa vlasti su Srbi, necija deca, odgajili su ih neki slicni vama i mojim roditeljima, zapitajte se gde je probllem, kakvi bi vi ili ja bili u toj poziciji. Situacija nije uopste tako crno-bela, ja bih se sudrzao od olakog etiketiranja.