Zakup zemljišta - isplativo ili ne?

Odg: Zakup zemljista - isplativo ili ne?

Arendu plaćam 700kg žita po kj+subvencije uzimam sebi.Državnu zemlju pretplatio arendu 31.000 po ha ali dobijam subvencije i na nju.

sto se tice prava preceg zakupa za stocare, zalio mi se kolega.Ponudili su mu iz opstine (Zabalj) u zakup po prosecnoj ceni na nivou opstine od 395e/ha zemlju u ritu 5 i 6 klasa

da po prosečnoj ceni i pod uslovom da su mu svi papiri farme ok i da je na njega farma

Pa ne znamo ni da li će biti iduće godine subvencije i ako ih bude kolike će biti a on piše da neće biti za tu zemlju.Šta ima veze da li je državna ili neka druga,zemlja je zemlja plaćena i to unapred,ne daju nam džabe pa da nedaju subvencije.
Post je spojen: [time]1255983942[/time]

Poljoprivredni penzioneri ne donesu nikakav prihod državi , ali mi profesionalni poljoprivrednici ako uložimo više u zemlju država od nas ima više prihoda

ZRENJANINAC je napisao(la):
Pa ne znamo ni da li će biti iduće godine subvencije i ako ih bude kolike će biti a on piše da neće biti za tu zemlju.Šta ima veze da li je državna ili neka druga,zemlja je zemlja plaćena i to unapred,ne daju nam džabe pa da nedaju subvencije.
Post je spojen: [time]1255983942[/time]
tako kako je pricano.
sad se isto tako prica,znaci da ne sluti na dobro.

Pre će da bude jedan uslov da samo dobijaju oni koji imaju poljoprivrednu školu !!
Post je spojen: [time]1255984383[/time]

Nazad
Vrh