paorpaor
Član
Odg: Zakup zemljista - isplativo ili ne?
SAD
SAD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
branko je napisao(la):Ovde je nedavno bila licitacija zemljišta i plaćanje odmah. Većina ponuđenih parcela nije plaćena više od početne cene a sve su date u zakup. Ljudi se lepo dogovorili da svakom ostane to što već radi i ne prave jedan drugom konkurenciju.
paorpaor je napisao(la):
cestitam,malo po malo-puno*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas kupili zemlju 0,75kj za 2000e
povolja cena,a ja praktikujem tako kao sto moj drug kaze,zemlja se kupuje jer to nemoze da propadne i zemlja ti uvek rodi i imas koristi i zarade od nje,samo joj daj sve sto treba i vratice ti mnogo
Nemislim kod nas u selu da uzmem nego negde u nekim ritovima.... Kod nas je 40,000 din/ 1 ha..paorpaor je napisao(la):Vibi da uzmete jedno 100 Ha. Pa jel to moze kod vas u selu tek tako,mislim odlucis da uzmes i uzmes
Ko je to uzeo zemlju u vajskoj?PG Krnac je napisao(la):vajska ili tako negde..... ima dosta zemlje kod subotice....
hvala bogu pa radim zemlju...paorpaor je napisao(la):Moram te pitati,bez uvrede,da li ti vec radis zemlju ili tek sad pocinjes ?