Sapatnik
Član
Губици у мрежи, два три добављача због тендера, да не праве проблем и улажу жалбе итд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel realno da imas ovo misljenje i razmisljanje?A nije mi jasno kad tako neko kaze da je eps u minusu jer uvozi struju,pa oni valjda naplate tu struju ne poklanjaju je narodu dzabe
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
U bre Barbi pa ti radis tamo valjda znas kakvo je stanje u firmi, znas da se uvozila po paprenim cenama pogotovo kad je vodostaj reka bio nizak.A nije mi jasno kad tako neko kaze da je eps u minusu jer uvozi struju,pa oni valjda naplate tu struju ne poklanjaju je narodu dzabe
ocigledno ne znas sta pises-proizvesti i naplatiti ili kupiti i naplatiti---dva pojmaTako gledano gubitak je uvek dal proizvodili ili uvozili a to o ceni mozemo samo da nagadjamo
A medijima treba verovati ? Ljudi shvatite da postiji armija ljudi koja se brine samo za rejting . Onom sajtu energiflux nije uopste za verovati . Price su bile kako se za Sv. Nikolu potrosi najvise struje . Bas sam pratio kad ono 20 decembra bila veca potrosnja . Lule sve se steluje . U budzetu preko milijarda E se ne zna za sta se trosi . Dacu ti primer a to ce i nama sledovati . Posle pada Mila koji je narodu govorio da su duzni 50% BDP , kada su ovi precesljali gle cuda duzni 105% BDP . Tako da i ti medjunarodni finansijski organi nisu merodavni uopste .Bilo je podatka po medijima koliko nas dnevno uvoz kosta.Bile su velike cifre.