Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu zombi al si ti bio mangup.:osmeh: Bila su to lepa vremena.:bravo:

Nemas ti pojma Robi o muzickim kretanjima.:haha:

Da, stara dobra vremena...Gotovo svi prijatelji su bili u nekom bendu a oprema je bila "zajednička", gotovo svi koristili jedne te iste instrumente, probe u podrumima, tavanima, garažama, lijepljenje plakata po gradu kad treba da bude neka svirka, naveče se skupljali (petkom) iza pozorišta i u malom parku. Čak mi je i jedna tadašnja djevojka svirala bas gitaru u hard-core bendu, druga je pjevala u jednom bendu.

Studenski dani, kratko rečeno :)

Uvrijedio se neko ili ne ja ovo u opste ne smatram ni muzikom ni umjetnoscu,samo pusto hraljanje i neko natezanje i glimanje galvama pa poslije neznaju odakle su,boze sacuvaj,.

[h=5]Ja, Penis, ovim putem zahtevam povišicu, iz sledećih razloga:
Radim fizički posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. Ne plaćaju mi prekovremeno. Moj posao me izlaže zaraznim bolestima.

S postovanjem,

Penis.

ODGOVOR UPRAVE
Poštovani g. Penisu,

Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila vaš zahtev za povišicom, iz sledećih razloga:
Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Često ne slušate naređenja uprave. Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posećujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulisali da bi počeli da radite. Radno mesto je, kad vi odete, uvek u haosu. Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zaštitne odeće i sl.). Penzionisaćete se mnogo pre nego što napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mesta, noseći dve sumnjive vreće.

S poštovanjem,

Uprava[/h]

I meni je "pjevanje" "estradnih zvijezda" nerazumljivo pa ne ostavljam neprijatne komentare. Svako ima nešto što voli i ne treba se rugati zbog toga. Samo sam htio da podijelim sa vama nešto što meni puno znači.

149984_485623598164096_1127821000_n.jpg

http://vukajlija.com/starija-neuspela-deca/104543

[h=2]Starija (neuspela) deca[/h] Odgajanje mladunaca – najobimniji i najiscrpniji sport kog čovek može da se lati. Pa ipak, i ta strmina ima odmorište – prvenac. U roditeljstvu, prvo čedo ti dodje ono što bi se u kompjuterskoj igri zvalo „skirmish“ ili „playground“; a i ne pristupa mu se mnogo drugačije.
Kao što se prvi mačići (i palačinke) u vodu bacaju, tako smo i mi prvonikli ponosi naših roditelja zgodno poslužili da se isprobaju batine (pa po pristignuću sledećeg deteta bace u zaborav), da se leče kompleksi (sviraj harmoniku, treniraj karate, javljaj se komšijama, idi na fakultet), i da se natenaaane usavršavaju roditeljske sposobnosti uopšte. Ali i pored toga, više nam naša mladja i od nas uspelija slika duguje zahvalnost, nego što nam roditelji duguju izvinjenje. Mi li da vam tabamo staze, p..... vam materina balava!

citajte dalje, ima jos

E za ovo ne mogu nista kazati,sto je tacno tacno je,mora da si cesto mastio brkove a zombie_666,.

Što jes' jes ;)

ma ajde bolan,svi znamo da se najbolje ribe mogu privesti na spalavovima i clubovima gde se slusa narodna muzika i eto ponegde haus i rnb...ovo hard rock,tesko.tu su u manjini a i kad ih vidis prepadnes se kakve su u onoj crnini....Kerber,Prljavo Kazaliste,Divlje jagode,e to je vec nesto..

Kako bi se iznenadio, da samo znaš...Dok ne vidiš svojim očima, nemoj nešto tvrditi. Na svirkama bi se skupljale sve metalke iz Tuzle, Lukavca, Srebrenika, Gračanice, Sarajeva, Doboja...Svirke su bile rijetke, to se nije propuštalo, obično bi dolazili autobusima. Znalo je da bude više djevojaka nego momaka a metalke su vrlo "slobodne" djevojke.

Tu ako odes ne znas da li je neko musko ili zensko :haha:

Kad krene "šutka", momci obično skinu majice da se ne bi poderale a pošto cure ne idu u "šutku" jer je opasno, eto kako se razaznaje :).

Napipas, al gledas da se ne zajebes.:haha:

Da, pipanje je bilo posebno zanimljivo, posebno jer uglavnom budu mrtve pijane ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh