Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
604028_10151498491778894_1088245898_n.jpg

[video=youtube_share;NCT-3TLFyeE]http://youtu.be/NCT-3TLFyeE[/video] Eeee ovaj je zajebao sve prethodnike :haha::haha::haha:

mislio sam na lepotu devojaka,tj minici,haljine dekolte..:D to mi se vise svidja od crnila i mracnog pogleda..:D za brojnost mozda gresim,a drugar sve su one slobodne,samo ako imas prolaz..:D

Ma i metalke se slično oblače, isti vrag samo drugo pakovanje tj. boja. Bilo je tu minića, dekoltea, osječene odjeće koja više pokazuje nego što krije.Ne dolaze ni one džabe tu...

peti minut sa snimka je usao u legendu
[video=youtube_share;T63EmOwUWy4]http://youtu.be/T63EmOwUWy4[/video]

• Tata, reci mi, kako sam se rodio?
• Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...

koliko sam ukapirao dobili su spisak koje pesme smeju da izvedu,poceli su zabranjenu pa su prekinuli i nastavili dozvoljenu a na kraju su izazivali axela iz gnr:ppozdrav:

francuzi kasne za nama

razgovaraju nasi jedan u srbiji a drugi zivi u i francuzkoj kako je kome kad ovaj u francuskoj kaza Mi ovde kasnimo za vama 30 godina pa kako pita ovaj pa vidis ovde jos uvek dobro

Mnogi ljudi kada pišu broj 7 stavljaju crticu u donji dio broja.

Ta crtica u teoriji ne postoji i ne može se naći ni na tastaturi, ni na digitronu. Ali, odakle dolazi ta navika?

Ona je, po legendi, nastala još davno u doba kada je Mojsije prešao preko Crvenog mora i popeo se na planinu da bi od Boga dobio 10 zapovijesti. Onda je Mojsije došao da narodu to prenese. Čita ih po redu, pa dođe do sedme:
"Ne čini preljube!"

Svi umuknuli. Nakon tišine narod poviče:
- Precrtaj 7, precrtaj 7!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh