Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan vic koji sam upravo pročitao na jednom forumu---Putnik u bаlonu sа vrućim vаzduhom je izgubio orijentаciju i spustio je bаlon niže i ugledаo jednu ženu nа tlu. Spustio se još niže i pozvаo ženu: "Oprostite, možete li mi pomoći? Obećаo sаm jednom prijаtelju dа ću se nаći sа njim, аli ne znаm gde se nаlаzim.

Ženа mu odgovаrа: "Nаlаzite se u bаlonu, otprilike 10 metara iznаd zemlje, 49 stepeni 28 minutа i 11 sekundi širine, te 8 stepeni, 28 minutа i 58 sekundi dužine."

- Vi ste sigurno inženjer, kаže čovek u bаlonu.

- Jesаm, potvrdi ženа, аli kаko to znаte?

- Pа, sve što ste mi rekli je tehnički korektno, аli jа nemаm pojmа štа bih urаdio sа tim informаcijаmа, а činjenicа je dа još uvek ne znаm gde sаm. Otvoreno govoreći, niste mi bili od prevelike pomoći, sаmo ste mi produžili putovаnje."

Ženа mu nа to odgovori: "Vi sigurno rаdite u menаdžmentu!"

"Dа", odgovаrа čovek iz bаlonа "аli kаko to Vi znаte??"

-Tja!, odgovаrа ženа. "Niti znаte gde ste, niti kudа idete. Dospeli ste nа visoku poziciju pre svegа pomoću velikog nаduvаvаnjа. Dаli ste obećаnje prijаtelju, а dа nemаte pojmа kаko ćete gа održаti, а očekujete od ljudi ispod vаs dа reše vаš problem. Činjenicа je dа ste sаdа u istoj izgubljenoj poziciji kаo i pre nаšeg susretа, аli sаdа nekаko ispаdne kаo dа sаm jа krivа zа to."

KONOBAR: Bitte ?
MUJO: Šniclenzi, cvaj pivenzi, majne jednu salatenzi...
-Ode konobar i donese sve što je Mujo tražio...
MUJO: (Husi) Jesil vidio Suljo što ti je reći kad čovjek zna pričat Njemački?
-Na to će konobar,
KONOBAR: Pojeo bi ti govnenzi, da ja nisam iz Tuzle

jeste vidi stvarno
isto imaju oci,usi i sedu kosu al ovaj nas ima neki prazan pogled sa kiselim osmehom

Nedaj bože da i ovaj bude ratni predsjednik daleko bilo.

Ako i bude, biće vođa pobedničkoj strani, ali šteta da ne doživi kraj rata.
Da je Ruzvelt poživeo ne bi bilo hladnog rata. Pustio bi Staljinu(Uncle Joe) da i dalje vuče ceo Svet za nos.:haha:
Nešto je uzavrelo oko GMO-a, genetskog inženjeringa itd.
Nešto si mislim ja, 'ajde da kloniramo Tita!

66980_314122155377039_246434928_n.jpg

Bio Dačić u zvaničnoj poseti Švajcarskoj i tamošnji premijer ga sprovede po zgradi vlade i predstavimu sve resor. Dačiću tu zapadne za oko Ministarstvo pomorstva pa upita svog kolegu zašto Švajcarska ima ministarstvo Pomorstva kad nema More. Na to mu švajcarski premijer odgovara:
- Vidite, dragi kolega, i ja sam se baš pitao šta će Srbiji ministarstvo finansija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh