zrine892
Član
dobro dosao 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

,ja sam Dragan iz Jakova,imam oko desetak jutara zemlje (ja sam samo sitna riba u ovom moru plavom)....tovim junad,i drzim ostale zivotinjke za svoju upotrebu (svinje...).Dosta sam korisnih tema i informacija nasao na vasem forumu, i suguran sam da ce ih biti jos vise,posebno pohvaljujem temu gde su radionicki prirucnici i dokumentacija o traktorima,skidam kapu ljudima koji su to okacili.....cujemo se 
Pozdrav svima! Ja sam Saša iz Sombora. Nemam puno zemlje ali imam puno interesovanja. Glavna poljoprivredna proizvodnja su mi svinje( 40 do 50 kom. u turnusu). To radim sa svojim bratom. Inače smo obojica zaposleni on u državnoj firmi a ja sam privatnik (moler). Proizvodnja svinja nam je postala već rutina, radimo taj posao već jako dugo i konstantno bez prekida. Moja interesovanja su medjutim usmerena ka drugim stvarima u kojim se polako oprobavam. Naime dosta me interesuje voćarstvo, kunićarstvo, proizvodnja pečurki,lekovitog bilja i drugi alternativni prozvodni programi. Interesuje me ono što nije omasovljeno i u čemu tek sledi progres. Eto toliko za sada o meni, bolje ćemo se upoznati kroz diskusije na forumima. Pozdrav iz Sombora.  javascript:void(0)

Zovem se Goran zivim u Kajtasovo, opstina Bela Crkva.