Za nove članove da se predstave

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdravljam novodošle članove foruma i jedino što mogu da poželim je da budu zadovoljni sa saznanjima do kojih će doći prateći ovaj forum.
:ppozdrav: ::svaka cast::

Zdravo svima na forumu,
Zovem se Nebojsa,iz Aleksandrovca sam kod Pozarevca i amaterski (iz hobija) se bavim uzgojem kunica rase " Kalifornijski beli",zivine ''Legohorn" "Sasex" i "Brama" i odrzavam porodicni vocnjak u kome ima svacega po malo...

Pozdrav svima na forumu,

Zovem se Dejan, živim i radim u Šapcu. Moje selo je Jazovnik, 35km od Šapca. Stigao sam na forum na predlog
prijatelja koji drži poljoapoteku u Šapcu i zaista sam se prijatno iznenadio statistikom aktivnih članova na forumu! Svaka čast :D Moja sfera interesovanja je daleko od poljoprivrede ali bih hteo da se informišem od ljudi iz prve ruke kako bih matorce mogao da "obasipam" informacijama kako bi na najbolji način iskoristili zemlju koju imamo u gore pomenutom selu. Mada mislim da sam ja više zainteresovan od njih :bravo: ali dobro sad ::namigivanje::.

Sve najbolje!

Pozdrav svima na forumu. Moje ime je Petar Dragojlovic inace zivim u Kraljevu. imam 30 godina ozenjen sam i imam jedno musko dete.

Pozdrav svima na poljoinfo forumu, ja sam Dragan iz okoline Bijeljine.
Obradjujem negdje oko 12 hektara zemlje kukuruz ,psenica i djetelina. Tovim do 200 kom. svinja godisnje nekad sam tovio i po 20 bikova ali sad sam presao samo na svinje brzi obrt.
Izmedju ostalog bavim se usluznim radovima u poljoprivredi.

Evo narode resih i ja da se prijavim na ovaj forum jer je za poljoprivrednike besprekorno potreban :D..zivim u Banatskom Karlovcu bavim se ratarenjem i ovcarstvom za sad poceo prosle god. pa sad nekako se borim da budem sto napredniji ::namigivanje::...

Pozzzz svima na Forumu!!
Dolazim iz okoline Lukavca,bavim se poljoprivredom i stocarstvom ne previse mnogo za porodicne potrebe..
Hvala administratorima na uslugama koristenja Foruma i na ukazivanju greski kod nas novih pocetnika,i na ljubaznosti..
Pozzz za sve

Zdravo svima, :cao:

Ja sam novi član :). Zovem se Dragan i dodirna tačka sa poljoprivredom (povrtarstvo i hortikultura) su mi staklenici. Naime već duži niz godina se bavim izgradnjom staklenika. Trenutno sam na poziciji regionalnog menadžera jedne Holandske firme.

O staklenicima znam puno, tako da mi je namera da svojim savetim doprinesem ovom forumu, a i takođe da naučim dosta novog iz iskustava drugih članova...

Pozz
:cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh