Vocar
Član
Dobro došli novi članovi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisi Stevice malo vise o tebi.Gruja Renault je napisao(la):Poydrav svima
nisam ja u policiji pa da moram u detaljepeto1 je napisao(la):djuradj.umkovic2 je napisao(la):pozdrav svima
Ovo je bilo predstavljane za 5+. Da je napisao malo vise to bi bio doktorat.
Tacno nisi u policiji al nisi ni policajac nadam se. A da se predstvis sa nekoliko reci cime se bavis, hobi ili bilo sta sto se tice predtavljanja da se bar zna skim se dopisujes.djuradj.umkovic2 je napisao(la):nisam ja u policiji pa da moram u detaljepeto1 je napisao(la):djuradj.umkovic2 je napisao(la):pozdrav svima
Ovo je bilo predstavljane za 5+. Da je napisao malo vise to bi bio doktorat.
milanco_mk je napisao(la):Zdravo kako sto je red. da se prvo predstavim.vec dugo citam ovaj forum ali nisam mogu da se zaclenim.sve imao neki probleme so lozinku i slicno.zovem se Milanco inace sam od Makedonija.s.Beloviste - Tetovo.Posto nisam ucio srpski u skoli mozda propustam neka bukva iz zbora ali nadam se da ce razumete to sto pisem.
To se nalazi tacno 7 km.od granica sa kosovo na granican premin jazince.inace bavim tako od sve po malo cisto od merak i razonoda.cuvam, jednu krmacu imao sam nekoliko koze rasa alpina citokrvnim,mozda opet cu da uzem i tako.vec dugo odavde dobijam korisni informacije i zelim da prosirim moje znanje i iskustvo,zato sam se i zaclenio.pozdrav svima sto su na forumu pa nadam se da dobru saradnju. od mene toliko za sada.