Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
radoje milovanovic je napisao(la):stize i jedan veterinar na forum
Dobro došao zemljak na ovaj forum i pozdrav za nove članove.crni tekir je napisao(la):cao,zovem se Aleksandar,iz Bajine Baste sam,imam 35 godina.Golubar sam vec 20 godina,nekada sam imao 2 alpske koze pa sam zbog vise sile morao da ih sklonim.Sada sam ponovo sagradio objekat,ali pravi zbog komsija pa sam kupio 1 alpsku kozu sa dvoje jaradi.Sad sam kobajagi opet kozar.Inace imam i nemacke ovcare,nisu bas pastirski raspolozeni al ajde
Veliki pozdrav uredniku i nadam se da cete me prihvatiti.TOLIKO ZA SADA,POZZ...
Goran Ča je napisao(la):Ok,pozdrav svim ovčarima koliko Vas imaU istim smo govnima pa aj malo da blejimo na ovom forumu,možda nas neko i razume!Ja sam Goran iz Čačka,po zanimanju veterinarski tehničar,zaposlen u struci već17 godina!Ako vas šta zanima slobodno pitajte,čisto sumnjam da ću Vam šta pomoći jer bolujemo od iste dolesti!!!
Inače gajim Ille de France ovce na koje pustam ovna Romanova,a na njih terminalca Sharolea....Itd,itd,...Predpostavljam da Vas ovo zadnje ni ne zanima,ali ajde čisto da se zna.Pozz...
mmmm je napisao(la):Za pocetak da sve pozdravim pa da se predstavim,ja sam djordje iz zmajeva,studiram ekonomiju u novom sadu,bavim se stocarstvom pomalo,i vocarstvom,hobi su mi lov i kinologija...i to bi bilo to za pocetak...poz.![]()
Pozdrav imenjače. Neka ti tih 12 godina do penzije što je moguće lepše prodju uz druženje sa nama na forumu.zoran frenki je napisao(la):E popzdrav i od mene,zovem se Zoran inace sam iz Predejana[motel Predejane]gde inace i radim vec 26g. kao konobar.Inace malo se bavim poljoprivredom samo za svoje potrebe a toje kukurz na 20a,basta,onda ukrasne cetinare imam i malo sljiva oko300 sadnica,godisnje utovim nesto radu mesa i to je od prilike sve.od mehanizacije imam[skoro sam prodao tomu a kupio IMT uz malo dodavanja novca],jos neke kultivatore motorne testere sve u svemu ono sto treba jednom domacinstvu na selu.A ustvari zbog posla sve manje vremena imam da se posvecujem tim poslovima.Dragi prijatelji toliko za sada pozdrav iz predejana.Jos 12g do penzije.![]()