Kazne su bile tri iako je policajac pisao samo jednu,za neregistrovao vozilo.Kanncelarijiski činovnik me je proverio u bazi i utvrdio da ne posedujem A kategoriju.A treća je upisana da sam upravlja motorom i da se nisam zaustavio na nekoj adresi na kojoj nisam bio.Verovatno im je neko pobegao pa su mene upisali(to je trebalo da se dokazuje...),ili su me negde iz daljine videli a adresu su napisali koju su mislili.
Sudija je bio razuman čovek pa mi je objasnio da me sleduje 20 bodova i oko 100000 dinara kazne ali najgora stvar u svemu je što još jedan prekršaj ode dozvola što znači bar tri g od tog dana ne bi smeo ni traktor da vozim e tu me je zaledio.
Dve mi je kazne spojio u jednu kao produženi prekršaj a jednu me oslobodio,tako da je kazna bila 20000 din,6 bodova i obečanje da se nećemo više gledati zbog motora.
Najviše mi krivo što sam išao sa kopanja ,nosio sam motiku, čizme ,bio mokar od rose nikad kroz centar nisam prošao uglavnom pređem put ili malo po asfaltu dok ne uhvatim atar ali džabe policajac nije imao razumevanja.