Za motoriste, Koji motocikl vozite?

Razmisljao sam i ja o tome, ali ima tu i noge i suvozac kako to zastititi?
Ja sam generalno anti sport za motor, ali moram priznati da oklopi znace jos ako je malo sirok. Prava stvar. Meni se nesto svidja Honda pan european, ili tako nesto.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Danas napravio jedan veči krug od 125 kilometara po brdima oko mene i po ravnome.Bio sam i na najvišem brdu kod Lj a to je Krim 1100m.Nekad je bila gore baza JNA i odašiljač.Odašiljač je u funkciji a ostalo se održava da ne propadne.Gore na vrhu je gostiona sa razglednim platoem gde sam popio nešto i dalje.Malo sam mu merio potrošnju i na pumpi kad sam se vratio stalo 3,5l bencina.Vazdušno je hlađen 300ccm i sasvim mali potrošač.Snage ima dovoljno,fali mu samo jedna brzina više.Previše ide u okretaje kod brze vožnje.Prvi lančanik je veči ali svejedno premali.

За мене, непрејебива справица, пре пар година замало да падне трговина....ако имаш кратке ноге, неће ти одговарати .....и даље у жељи да је имам, али ради се на неким другим потребнијим машинама.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Ma i ovaj prodavac se nešto dvoumi,on hoće brat neće...a ja nemam ni A kategoriju a nisam vozio ništa veće od APN-a.A nisam baš kratkih nogu
190-100 kg

Svaka cast, ja piaggio liberty 125 nisam mogao ispod 3l po ravnici, otvo.....

Skuteri su potrošači ko auto,dvotaktaš navijen i samo guta.

Ma i ovaj prodavac se nešto dvoumi,on hoće brat neće...a ja nemam ni A kategoriju a nisam vozio ništa veće od APN-a.A nisam baš kratkih nogu
190-100 kg
Еее ако га узмеш, онда пажљиво кад ништа "веће" ниси возио, има да те обали док кажеш кекс, али не у вожњи, већ при стајању-кретању ако не водиш рачуна, има доста тежине а висок.

Vozio sam XT600, ako je iole dobra neces pogresiti. Za laganu voznju je super i lako se vozi. I bilo bi dobro da ima alnaser.
Mada i bez alnasera imaju sistem dekompresije.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Јесу један клип...нема ту неудибности, кад је све на свом.

Jok 4T 125 kubika 12ks.Isao ko popizdeo 105-110 zavisi od vetra.

Drzim ga na 80km/h konstantno betonom u ravnici 3l najmanje sto sam uspeo spustiti.

Rodjakov beverly 500 kubika 4-5l isto otvoren put .

Tako da mi za quad bas cudno da tako malo trosi.Lakse je gurati dva uska nego 4 siroka tocka

Svaka cast, ja piaggio liberty 125 nisam mogao ispod 3l po ravnici, otvo.....

Skuteri su potrošači ko auto,dvotaktaš navijen i samo guta.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Daner imao je i moj stric takav skuter. On ga kupio da ide na poso sa njim po BG-u. Kaze rasturio ga sa potrosnjom. Mislim da je bila potrosnja i do 7 l sto je za slabiji skuter stvarno previse. Vozio ga par meseci i prodao.

Po meni je sve to previse kad punto 1.3 mjet sa 900 kg moze da izvuce 3-3.5l na /100km a skuter sa 10x manjim motorom i 10 x laksi isto potrosi ili duplo vise.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Prosječnom brzinom oko 50km na sat i sve asfalt i najviše ravnice može se doč na takvu potrošnju.Da bi ga vozio do 80km na sat sigurno dosta veča potrošnja.

Ти скутери имају варијабилни пренос. Ако се сећам добро 80 км на сат је око 5000 обртаја. Тако да од економичне вожње нема ништа.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Evo konkretno sta bi radije kawasaki versys 650 2007 ili yamaha xt 660 2004 ? Yamaha je 1 klip . Oba su bas male km i solidna cijena recimo priblizna .
U razmatranju je jos i Kinez nov cf moto 65o 5400e 5 godina garancija

Po meni Versys, mislim da je ipak udobniji za neko putovanje. Yamaha je više za offroad.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Moj lumbalni deo kaze versys (zato i imam slican motor). Bitno je sta se tebi vise svidja (sto nisam uzeo onaj zeleni mnogo je lepsi od ovoga) i sta ti je udobnije (ne mogu vise da vozim ovo, sve me boli) , lakse za voznju (necu se provozati jer je mnogo tezak)....
Kineza nisam uzeo u razmatranje jer je to stvar racunice, a nemam bas nekog iskustva sa njima.

Nazad
Vrh