jbrtka
Član
Steta sto nema "zahvali se"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra apenkara sredio si je bas, ne znam samo kako se zaustavis sa 80 kmh, ja imam apn 6, koristim ga za ribolov i za sve i svasta sta je to isteralo, stavio sam sat od bicikle onaj na magnet bas reko da vidim kolko prelazi godisnje, prosle god oko 3000 km.APN 4 iz 1972.
- - - - - - - - - -
Nije 1000ccm, nije ogromno čudo, ali zato za sezonu pređe od 4500 do 5000km.
Snaga 4kw-5,5KS, 8500 obrtaja, max. brzina 80km/h GPS merenje.
Смрад си и ти......поштуј туђу професију као и своју....већ 2х вређаш а нико не опомиње!!!
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
a kakve to oznake treba???ni ja nemam nikakve oznake na kacigi...ne mogu da razumem...platis registraciju,nosis kacigu,imam dozvolu...sve po ps.u.a ovi na onim elektro biciklima niti registrovani,niti nose kacigu,niti pola njih imaju dozvolu,njih bar ovde kod nas niko e zaustavlja,barem ja nisam cuo...ali zato ako imas kuku na autu,ili folije,skidaju smradovi tablice...
Смрад си и ти......поштуј туђу професију као и своју....већ 2х вређаш а нико не опомиње!!!
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга