AcA OPEL
Član
Sad mi je jasno. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veceras sam ga ponovo pitao...a kakve to oznake treba???ni ja nemam nikakve oznake na kacigi...ne mogu da razumem...platis registraciju,nosis kacigu,imam dozvolu...sve po ps.u.a ovi na onim elektro biciklima niti registrovani,niti nose kacigu,niti pola njih imaju dozvolu,njih bar ovde kod nas niko e zaustavlja,barem ja nisam cuo...ali zato ako imas kuku na autu,ili folije,skidaju smradovi tablice...
Смрад си и ти......поштуј туђу професију као и своју....већ 2х вређаш а нико не опомиње!!!To je i problem sto 90%saobracajaca ne zna sta treba da pise,ali vazno da trazi,jer verovatno i taj covek sto montoya pise bio je 100%ispravan,al smradovi morali nesto da mu pisu..
TDM ti je sport touring,tezak je to motor za atarske puteve,veruj mi.Gledam nesto za TDM 850 i negde pise da je enduro, a negde da je turing. Meni ovako na izgled dodje nesto izmedju. Sad mene zanima jel sposoban on da se vozi po zemljanim seoskim putevima i neravninama? Kakvo mu je vesanje, jel upija dobro udarce?
TDM ti je sport touring,tezak je to motor za atarske puteve,veruj mi.
- - - - - - - - - -
LJudi,da li neko zna nesto o periodicnoj registraciji? Jel to krenulo vec?
Нашу полицијску станицу из милоште зову ПС Сува Река.......veliki problem ovde kod mene sto su ranije mnogi povuceni iz nase juzne pokrajine bas ovde ostali da rade i doneli taj nacin rada. Sta su radili dole to svi znamo...