jbrtka
Član
Ima,ali ovo je sramota i da nosi uniformu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima,ali ovo je sramota i da nosi uniformu.
Na istoj smo mi strani nismo neprijatelji i ne bi trebalo poistovecivati policajce sa vlascu,cak mislim da je njima i gore ali polako i oni staju uz narod
Nikakav "vođa" ne može ovo da naredi ,u pravno institucionalnim zemljama je zakon iznad "vođa".Ako si predstavnik vlasti i postupaš u skladu sa pravilima i zakonom ne smeš ovo da radiš baci uniformu i menjaj profesiju.
I meni se cini da im je jasno, ali ovo sto medijski rade mi se cini kao stay cool, kao probaju se praviti da je sve u redu i na takav nacin razbiti slogu koja se formira.
Samo mi recite sta je greska onih policajaca sa snimka?Sto su izvrsili kontrolu vozila i legitimisali onog lika?Ne razumem kako su drugacije trebali da postupe da ga zaustave pa tek onda da traze od dezurnog sudije nalog za pretres vozila pa tek onda da izvrse pretres istoga?Ma dajte previse vi gledate filmove i kao razumete se u zakon.po zakonu jedino milicija ima pravi da vas legitimise i pretrese vozilo bez naloga ostalo moze samo uz vasu saglasnost,a ovo snimanje i kao kurcenje ovo,ono tuzi cu vas i tako dalje to su price za FB.Taj sto je snimao kao neki zajeban lik,a vozi suzu iz 90god. u jebte on je mangup kao pozvao nekog sitnog priskolovanog advokatcica i ovaj mu kao odma iz glave rekao sta milicija sme,a sta ne sme?!Zamislite za sva ona kola koja slucajnim pretresom nadju da prevoze oruzije i drogu i sad za zvako vozilo po zaustavljanju oni moraju da idu da traze posebno nalog za pretres pa onda nam ne bi ni trebale blokade saobracajnica sami bi ih oni blokirali.Ili ajde sad svaki put kada nas zaustavi policija u vrsenju redovnih rutinskih kontrola saobracaja da im trazimo nalog za pretres gepeka kad oce da nam pregledaju prvu pomoc,sijalice,sajlu,trokut i ostalo!
Ok,možda imajv pravo,.i to sto kazes,.kao prvo,koliko sam zakjucio,nisu ga zaustavili,vec su oni stajali i bili parkirani,kao drugo,izivljavaju se nad vozacem kadeta iz 90i neke,kad si video da imaju muda(osim interventne)da tako pretresaju neki X5, Q7,Hummer,ili neku zatamnjenu limuzinu,makar da je samo zaustave??nikad!e to je problem,Samo mi recite sta je greska onih policajaca sa snimka?Sto su izvrsili kontrolu vozila i legitimisali onog lika?Ne razumem kako su drugacije trebali da postupe da ga zaustave pa tek onda da traze od dezurnog sudije nalog za pretres vozila pa tek onda da izvrse pretres istoga?Ma dajte previse vi gledate filmove i kao razumete se u zakon.po zakonu jedino milicija ima pravi da vas legitimise i pretrese vozilo bez naloga ostalo moze samo uz vasu saglasnost,a ovo snimanje i kao kurcenje ovo,ono tuzi cu vas i tako dalje to su price za FB.Taj sto je snimao kao neki zajeban lik,a vozi suzu iz 90god. u jebte on je mangup kao pozvao nekog sitnog priskolovanog advokatcica i ovaj mu kao odma iz glave rekao sta milicija sme,a sta ne sme?!Zamislite za sva ona kola koja slucajnim pretresom nadju da prevoze oruzije i drogu i sad za zvako vozilo po zaustavljanju oni moraju da idu da traze posebno nalog za pretres pa onda nam ne bi ni trebale blokade saobracajnica sami bi ih oni blokirali.Ili ajde sad svaki put kada nas zaustavi policija u vrsenju redovnih rutinskih kontrola saobracaja da im trazimo nalog za pretres gepeka kad oce da nam pregledaju prvu pomoc,sijalice,sajlu,trokut i ostalo!
Ajde prvo Bobu da odgovorim auto i kuca(stan) su dva razlicita pojma znaci pokretna i nepokretna imovina, za kucu(stan) treba sudski nalog dok za vozilo i rutinsku kontrolu nalog nije potreban i zato se zove rutinska kontrola.na pitanje gde idete ili gde ste bili sto nemoras da odgovoris i mozes biti drcan pa mu reci sta te briga moja stvar odma dovodi u sumnju zato im ja kazem isao poslom do grada i kraj price.Mozes ti nositi trokut i na glavi on ako ti trazi da pregleda unutrasnjost vozila ti moras da ga otvoris i pokazes sta imas u vozilu.
To koliko su oni glupi i umisljeni je mnogo puta do sad dokazano. Bar ovde kod mene.
Pre nekoliko godina jednog vozaca ovdasnje firme po zavrsetku smene zaustave dok je upravljao svojim privatnim vozilom. Odma naravno oni vrsljaju po kolima i u gepeku mu nadju naftu u nekom balonu i privodjene odma jer je navodno ukrao iz firme. Jave to u firmu, a i oni strucnjaci pa ga brze bolje otpuste. On posle na sud lepo racune, svedoke i sve po redu. Malo je reci da ih je odrao sve od reda. Na kraju kad ih je dobio i kad su hteli da mu vrate zaplenjenu naftu on nije hteo da preuzme jer navodno hvali neki litar. Ovi sto su zaplenili morali da mu kupe iz svog dzepa. To je jedan primer, a ima ih jos.