milan11
Član
Au steta fino ga je izlomio.. Kod vas kasni vegetacija, kod mene cveta vec nedelju dana, neke sorte potpuno procvetale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno mi je zao , katastrofa, ali nije nepopravljivo. Uradi tako kao sto si napisao bakar i kroz nekoliko dana sistematici i amino kiseline, mozes i sutradan odmah . Nemoj zaboraviti staviti i za sivu trulez bez obzira sto nije precvetalo.Kod mene berba, tuko me danas grad.
Imam dilemu jer samo što nije cvetanje.
Da li da idem sa preparatima na bazi bakra, koji su po meni najbolji za ublažavanje posledica grada, zbog cvetanja?
Prihrana i amino kiselune se podrazumevaju.
Ne pratiš na časuNije mi jasno da si pre cvetanja prskao ciprodinilom ( Neon) kada se on najcesce preporucuju za posle cvetanja ili drugi preparati za sivu trulez.
Je li to uobicajena praksa kod tebe ili postoji poseban razlog zasto si sada to koristio.
Ridomil I Sercadis sto se obicno kaze teska artiljerija ...
Ma pratim, ali sam pomislio da si vec bakrom prskao I nisam skontao da treba I ciprodinilim da stitis, vec sistemicima za tu fazu razvoja loze I amino kiseline. Pa s zato pitao.Ne pratiš na času
Tuko me grad, mrtvog tkiva koliko hoćeš...