laza
Član
Jedino u pupoljak insekticidom ako imas problema s paukom.Ma kod mene nije krenuo.
Zato sam I pitao a znam da posle mirovanja da je prvo prskanje sa lastarima 5 do 10 cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino u pupoljak insekticidom ako imas problema s paukom.Ma kod mene nije krenuo.
Zato sam I pitao a znam da posle mirovanja da je prvo prskanje sa lastarima 5 do 10 cm.
Da vreme je bas grozno pogotovu danas kisa pada u Novom Sadu.Kod mene strašno vreme kiša dan za danom pa sunce pa kiša i tako stalno .Uvjeti jako nepovoljni ....
Ovo bi trebalo držat do pred cvatnju a onda teška artiljerija najvjerojatnije Mikal + Postalon.
Ako sam dobro razumeo plan ti je 5 prskanja do cvetanja ? Ne znam sta planiras sa tim grozdjem, ali ako sam dobro razumeo nemas neke velike povrsine da li ti se isplati takav posao ? Ja sam prosle godine ukupno 5 prskanja radio + jedno samo teldor i to zato sto je pao grad u avgustu pa ga je malo pocepao inace ne bi radio ni to prskanje.. Ove godine do sad jednom prskano, sad ce morati jos jednom nakon ovih kisa i ako ne bude ponovo turbulencija u vremenu to mu je to do cvetanja..Da vreme je bas grozno pogotovu danas kisa pada u Novom Sadu.
Ocigledno da je pitanje bilo na mestu.
Ja sam dosad prskao, bakar + sumpr, zatim akord + kaptan + cipermentin , pa sam prosle nedelje isao samo zbog grinja sa abastate. Video sam da su napale neke listove.
Sada cu najverovatnije u subotu sa nekim sistemicima , ne znam da li je samo shavit dovoljno jak za ove uslove ili cu uzeti acrobat I systhane ili
score I naravno uz to sumpor dodajem uvek kada nije preko 28 stepeni.
A posle cu ici ridomil god, zato sto ga imam, plus za pepelnicu zato I to ce biti pred cvetanje .