miroslav k
Član

Kod mene nema nijedan teg i okreće se dobro, jeste da je 4.5 metara ali ima isto organa kao 5 metarski, znači da je za vući isto, jeste da je 2H brza ali na proleće sam pod repu na 4-5cm išao i 3H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stvarno neznam,a i nebi vise da idem u off slika je bila samo da prikazem koliko je tegova imao,napravio sam 231sat u ytoa imam jos malo da potanjiram pa sad neznam dali ove godine da zovem ove za servis na 250 sati ili dogodine,kazu oko 60000din je drugi servis
nenaplacuju teren ulje ti je bison 25l kanta izadje 11600 din x3 kom +25l Motor +5l mala kantica. Filter hidrulike koji je oko 5000 din +filteri goriva izadje negde oko 55-56000 dinarapa ima 75litara hidraulicnog ulja i 30litara motornog i svi filteri i mislim da izlazak na teren naplacuju
Brzine idu u H.
Dole desno-1.
Gore desno-2.
Dole levo- 3.
Gore levo- 4.
Reduktor:
Gore desno- R (rikverc)
Dole levo- H (brze)
Gore levo- L (spore)
Tako je i na 554.
isto je i na 454
jel mi moze neko uslikati kako idu brzine na 454 ili da mo opise bas me interesuje
Nisam siguran,niti sam zagledao nesto mnogo na njima-ali mislim da su prednje felne kod njih 24'...da li bi neko od vlasnika 804 bio ljubazan da slika zadnju i prednju felnu u krupnom planu i da postavi sliku? Taj model bi trebao da nosi gume nazad 13.6 R38 i napred 11.2 R28.
hvala unapred