YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
xlw9wi.jpg

Kod mene nema nijedan teg i okreće se dobro, jeste da je 4.5 metara ali ima isto organa kao 5 metarski, znači da je za vući isto, jeste da je 2H brza ali na proleće sam pod repu na 4-5cm išao i 3H

stvarno neznam,a i nebi vise da idem u off slika je bila samo da prikazem koliko je tegova imao,napravio sam 231sat u ytoa imam jos malo da potanjiram pa sad neznam dali ove godine da zovem ove za servis na 250 sati ili dogodine,kazu oko 60000din je drugi servis

jel rade generalku na 250 sati da toliko kosta servis?

Šta će mu 30 litara motornog ulja :sta: A izlazak itekako naplaćuju i to od 30 do čak 70 dinara po pređenom kilometru kako koja firma :sjasi:

pa ima 75litara hidraulicnog ulja i 30litara motornog i svi filteri i mislim da izlazak na teren naplacuju
nenaplacuju teren ulje ti je bison 25l kanta izadje 11600 din x3 kom +25l Motor +5l mala kantica. Filter hidrulike koji je oko 5000 din +filteri goriva izadje negde oko 55-56000 dinara

Svejedno je to puno jer je to redovan servis u garanciji. Mozda je jeftinije izgubiti garanciju i sam kupiti ulja i filtere jer su se oni ovde sigurno uracunali. Samo nemoj sada da bude komentar koja je cena ulja na benzinskoj jer oni ovo ulje dobijaju po VP ceni a nisu maloprodaja da bi ga mogli tako i racunati.
Zaista malo bezobrazno sa njihove strane jer em uzmu poprilicne pare sebi kada ti prodaju traktor a posle ti jos uvaljuju kosku sa servisima.

Ne znam na koga mislis pod tim, ali valjda meni govoris. Nemam nameru da kupujem jer sam to sve vec odaaaaavno platio. ;) Razmisljao sam se da kupim x804 ili x904 jer mi treba jedan traktor u tom rangu, ali nakon podizanja cena nisam bas siguran da cu i njih uzeti u razmatranje iako mislim da jesu kvalitetni i kod mene se pokazao odlicno pogotovo sa satnicom koja je napravljena na njemu.

Brzine idu u H. :)
Dole desno-1.
Gore desno-2.
Dole levo- 3.
Gore levo- 4.

Reduktor:
Gore desno- R (rikverc)
Dole levo- H (brze)
Gore levo- L (spore)

Tako je i na 554.

E :bravo:svaka ti je na mestu.Šta da opravljam bre.Sa 30 sati sam ga uterao u razrivanje i oranje i svih 350 sati do sada je radio samo teške operacije.Bilo je možda 20 sati prevoza ali i to ne u prazno.Niti se šta otpustilo,niti igde ima jedne kapi ulja ili nafte.......dosadan bre neki traktor.

Nazad
Vrh