YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
YTO 904 sto sam ja video u radu je daleko superiorniji od MTZ 892. 892 je odlican za transport jer ide skoro 50km/h (slan stp83 moze da precizniji podatak napise). U ostalim poslovima kinez je bolje izbalansiran.

ljudi treba mi savet imam yto 904 pa se mucim oko odabira dali kupiti plug sa 3x30 ili neki sa 3x35,neki savet hvala unapred

Uzmi neki sa visokim klirensom i mogućnošću štelovanja na 30-32-36-40cm.Sa takvom ili sličnom kombinacijom moći češ da se prilagodiš svim uslovima.Tri brazde na 30cm ćeš uvek moći da vučeš a za šire ako se potrefe uslovi.

@majilovac
Zavisi kakva je zemlja za obradu,koliko je teska.Najbolje je kupiti plug koji ima podesiv zahvat i resen problem.I jos po mogucnosti da bude 2+1,za svaki slucaj

Ako ima 904 kao što kaže nema potrebe da razmišlja o 2 brazde ma šta da ore.E sad ako će da razorava za voćnjake to je druga stvar.

Kazem za svaki slucaj jer zavisi koliko je zemlja teska za obradu,a ako je 2+1 nikako ne moze da skodi,a moze da koristi

Kazem za svaki slucaj jer zavisi koliko je zemlja teska za obradu,a ako je 2+1 nikako ne moze da skodi,a moze da koristi
Nemaš potrebe za 2+1 jer nećeš nikad skidati treću glavu, uzmi slobodno i obrtač ako hoćeš više da investiraš, YTO904 će ga i nositi i vući bez problema, jer ako je traktor sa starijim tipom motora onda ima snage dobrih 100ks,

traktor kupljen pre 2 godine,probo sam sa poljskim od komsije 3x35 i nemam problema ali sam probao na laksu zemlju,u selu je zemlja malo teza pa nisam siguran za nju,mislim da je kombinacija sa stelovanjem dimenzija najbolja,hvala na savetima,pozdrav

- - - - - - - - - -

visokoklinasti obavezno

Ima li neko od vas YTO 454? Kako se pokazao i koja mu je cena?
Yto 454 sa prednjem vuce kabinom sa pdvom 11580 ( sa 11.2 *28 zadnjem gumem )11880 (sa 12.4*28 zadnjem gumom ) prosle nedelja to je bilo cena u Agrovojvodinu . ja nemam u planu je , daju sad "bez kamatnu "pa zbog toga zvao ih ali ipak cekam jos malo posto komsija ne da

Cena Yto-a 554 je 16800 evra, a Yto 904 ima cenu od 27900 evra. Cene su sa PDV-om.Kazu zbog jakog dolara.
Yto traktori vise uopste nisu jeftini. Bilo bi zanimljivo da postoji tema ulozeno-dobijeno.

Klasicna nasa rabota.
Prvo "jeftino" izlozis predmete/masine,pa kad se probijes na trziste,onda zabiberis!

Kada sam ja pre skoro 2 god. kupovao mog bio je 25000e a u papirima je bio jedan dokument gde je pisalo da je fabrici placen 17400$.Dok stigne kod nas u dvoriste dobije skoro 10000e na ceni...Srpski lopovluk sta ces.

Samo da dodam da su prvi kupci isti taj traktor placali 20-21000e,ko prvi devojci..

Našli su kad će zabiberiti cenu.... Jedino ako se zagrebu ovi iz vlade pa sledeće godine daju 40% na "gvoždje" pa možda zbog toga dižu cene. Ne znam,nisam pametan....

Nazad
Vrh