kristi16980
Član
dali je neko ugradjivao merac pritiska ulja na yto 1204,ako moze neka slika posto nemam ideju gde da ga stavim?
Imas na mom video snimku vidi se merac pritiska ulja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dali je neko ugradjivao merac pritiska ulja na yto 1204,ako moze neka slika posto nemam ideju gde da ga stavim?
pa nevidi se bas najbolje i nevidi se gde si crevo provukao
e netreba to sam i uradio danas i namestio pokazuje pritisak 6 ipo na leru dok na displeju pokazuje 5 pa posle par sekundi 6 pa opet vrati na 5Videcu mozda sutra da ti uslikam kuda sam provukao crevo,skines onaj tapacirung sa strane i videces tamo da ima mesta da provlacis creva..
Nemaš potrebe za 2+1 jer nećeš nikad skidati treću glavu, uzmi slobodno i obrtač ako hoćeš više da investiraš, YTO904 će ga i nositi i vući bez problema, jer ako je traktor sa starijim tipom motora onda ima snage dobrih 100ks,Kazem za svaki slucaj jer zavisi koliko je zemlja teska za obradu,a ako je 2+1 nikako ne moze da skodi,a moze da koristi
Yto 454 sa prednjem vuce kabinom sa pdvom 11580 ( sa 11.2 *28 zadnjem gumem )11880 (sa 12.4*28 zadnjem gumom ) prosle nedelja to je bilo cena u Agrovojvodinu . ja nemam u planu je , daju sad "bez kamatnu "pa zbog toga zvao ih ali ipak cekam jos malo posto komsija ne daIma li neko od vas YTO 454? Kako se pokazao i koja mu je cena?