KishRobert
Prijatelj Foruma
Kuda drugacije?
)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam za druge al ja nisam baš shvatio šta pitaš? Za hidrauliku i menjač (kod našeg je spojeno,kod tebe ne znam) koristimo ulje Bison harvest masterfarm 10w30.Koje ulje koristite za hidraulik,za kipanje prikolice ?
elektronski pinjol-ako ne vrti ni motosate!Danas mi zablokirala kazaljka od obrtaja motora na instrument tabli, a i radni časovi ne broje, ostalo sve radi na istrument tabli. Dali neko zna šta može biti? U Agrovojvodini mi kažu da moram menjati komplet sat.
Gde se nalazi taj elektronski pinjol?elektronski pinjol-ako ne vrti ni motosate!
Sad sam razgovarao sa covjekom koji radi u "yto machinery Bijeljina" i licno ga poznajem. Kaze nemaju uopste stakla, ali je cudno da su imali potraznju za onog malog yto_a stakla iskljucivo za lijeva vrata.Zamolio bih naše drage drugove forumaše iz BiH i Hrvatske ako mogu da mi pošalju brojeve njihovih zastupnika za traktore YTO.Puklo mi je prednje staklo od levih vrata komplet.Kod nas nema na lageru ,a čeka se jako dugo.Vrata su sa YTO 904 novi tip što znači da staklo tj. vrata nemaju okvir već samo gumu.Ukoliko imate bilo koju informaciju da može pomoći javite na pp.